Malina Open Fest

ИНФОРМАЦИЯ:

МАЛИНА ОУПАН ФЕСТ е фестивал  на спорта, изкуствата и образованието. Стартира успешно с 1 200 участници във фестивалните дни през 2017 г. по инициатива на кмета на Долна Малина г-н Йонко Димитров и група млади и амбициозни хора.

Първоначално фестивалът се провежда в с. Долна Малина под името „Dolna Malina Open Fest” и е иновативно едномесечно събитие, което обединява изкуство, спорт, образование и благотворителност като дава възможност на автори, спортисти, ученици и студенти от различни направления и възрасти да се срещнат, обменят опит и да представят своето изкуство и талант под формата на турнири, състезания, разменни работилници, възстановки, изложби, концерти, представления, шоута и тематични музикални събития.

От 2022 година фестивалът се преименува и променя своят формат, като днес той е “Малина Фест” и се провежда в с. Горна Малина. В рамките на събитието има голям музикален конкурс за таланти с награден фонд 10 000 лв. за заснемането на видеоклип, турнири по мини футбол, баскетбол и електронни спортове. Щандове с местни производители и занаятчийски работилници ще очакват гостите на събитието.

Телефон за контакт: 0889 25 79 27, 0886 21 96 55

Web site: www.domafest.co

Фейсбук страница: MALINA FEST 2023 – 16 -18 June 2023 | Facebook

ГАЛЕРИЯ:

КАРТА: